RKT Kunststoftechniek Rombouts Kunststoftechniek Tholen

Partners

Om succesvol te kunnen zijn en te blijven, hechten wij veel waarde aan het aangaan van langdurige samenwerkingsverbanden. Zowel met onze klanten als met onze partners. Onze partners hebben ieder specifieke kennis, kunde en kracht om samen met ons te innoveren en toegevoegde waarde te bieden naar onze klanten.

Herikon

Gebaseerd op een vijf jaar durende tender voor Rijkswaterstaat werken wij samen met Herikon B.V. uit Almelo. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerp, de ontwikkeling en de productie van technisch hoogwaardige, kunststofproducten. Samen produceren wij PU-dagmerken/betonning in alle nautische kleuren en vormen.
» Bezoek website

Unik

Unik is de brancheorganisatie voor bedrijven, die zich bezighouden met de industriële toepassingen van kunststof. Ongeveer twee derde van de leden valt onder de kunststofbewerkers. Dit zijn bedrijven die zich bezig houden met het bewerken van thermoplastische kunststoffen, zoals PVC (polyvinylchloride), PE (polyetheen) en PP (polypropeen), ten behoeve van apparatenbouw, aanleg van leidingsystemen, opslagtanks en ontluchtingskanalen.
» Bezoek website

Radius Kelit

Het Oostenrijkse Radius Kelit produceert buizen stadsverwarmingsbuissystemen en kunststofbuizen voor drink- en afvalwatersystemen.
» Bezoek website

MarKote

MarKote is onze vertegenwoordiger voor de diverse productgroepen van Rombouts Kunststof Techniek B.V., voornamelijk in Frans-talige landen. Dit in Frankrijk gevestigde bedrijf begeleid onze relaties van offerte tot uitvoering.
» Bezoek website

Mobilis SA

In de ontwikkeling van kunststof vaarwegmarkeringen werken wij samen met het Franse Mobilis. Mobilis is gespecialiseerd in het tekenen, ontwikkelen, en gedeeltelijk produceren van de markeringen. Wij verzorgen de rest van het product/traject. De boeien worden wereldwijd verkocht. Onze samenwerking met Mobilis is gebaseerd op een tender voor Rijkswaterstaat voor vijf jaar.
» Bezoek website

Rotterdam Engineering

Rotterdam Engineering is onze partner op het gebied van gespecialiseerde diensten in de engineering en ontwikkeling van pijpleidingsystemen. De toegevoegde waarde van deze partij ligt in de vertaling van technische kennis naar uitvoering.
» Bezoek website

Sprangers Waterbouw

Samen met Sprangers Waterbouw ontwikkelen en produceren wij de Buispaalcover. De kunststof Buispaalcover vervangt de traditionele stalen deksel in de waterbouwsector. Dit innovatieve product kan op alle gangbare maten buispaal geplaatst worden.
» Bezoek website