RKT Kunststoftechniek Rombouts Kunststoftechniek Tholen

Dependance Rombouts Kunststof Techniek verhuist naar Wezep

De dependance van Rombouts Kunststof Techniek B.V. (RKT) in Nunspeet verhuist per 12-03-2018 naar een nieuwe locatie aan Rondweg 62b in Wezep. Het nieuwe pand is beter bereikbaar en groter dan de huidige locatie in Nunspeet, waardoor we onze werkplaats flink uit kunnen breiden.

Rombouts Kunststof Techniek is werkzaam in heel Nederland. Met onze hoofdvestiging in Tholen en een dependance in Wezep kunnen wij klanten in heel het land snel en efficiënt bedienen.

RKT staat al jaren bekend om haar innovatie en kwaliteit in kunststoftechniek voor sectoren als infra, industrie en maritiem. Niet alleen in Nederland, maar ook ver daarbuiten worden de kwalitatief hoogwaardige producten van RKT toegepast. Enkele voorbeelden hiervan zijn: Spiegellassen, kunststof tanks en vaten, PUPP Lining en diverse toepassingen met glasvezel versterkte kunststof zoals GRE en GRP. U bent altijd welkom in onze vestigingen in Tholen en Wezep. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken met één van onze medewerkers om eens verder te praten over wat wij voor u kunnen betekenen.

Rombouts Kunststof Techniek B.V.
Hoofdvestiging Tholen
Slabbecoornweg 78
4691 RZ Tholen

Vestiging Wezep
Rondweg 62b
8091 XK Wezep

Terug naar overzicht