RKT Kunststoftechniek Rombouts Kunststoftechniek Tholen

Kunststof lassen; de beste verbinding!

Er zijn veel verschillende soorten kunststof lassen, waaronder het lassen van PP of PE kunststof buizen en het maken van lassen in de coating. Alle soorten kunststof lassen dienen een ander doel, maar de gemene deler is dat een las onder alle omstandigheden betrouwbaar moet zijn.

En laat betrouwbaarheid nu juist één van onze pijlers zijn. Betrouwbaarheid is echter een heel breed begrip en daar geven wij bij Rombouts Kunststof Techniek graag invulling aan. Wij vinden dat niet alleen de geleverde diensten/producten betrouwbaar moeten zijn, maar dat wij als partner ook betrouwbaar moeten zijn in advisering, levering, uitvoering en service. Dat geeft een gerust gevoel.

PP en PE lassen op locatie

Met onze Grasshopper®, Butterfly® en veldlasmachines verzorgen onze vakkundige monteurs op locatie alle PP en PE laswerkzaamheden. Zo bent u verzekerd van de beste verbinding. Bent u op zoek naar een goede coating op de las van uw stalen buizen? Dan is PUPP Lining® dé oplossing voor u! PUPP Lining is een beproefd (vol-doet aan de richtlijnen van Gasunie) coatingsysteem, waarbij de kwaliteit van de coating ten minste gelijk is aan de originele PP of PE coating.

Wij zijn ten slotte niet voor niets ‘innovatief in kunststof techniek‘!

Terug naar overzicht