RKT Kunststoftechniek Rombouts Kunststoftechniek Tholen

Tanks, vaten en halffabricaten. Van tekentafel tot oplevering

Tanks, vaten en halffabricaten. Van tekentafel tot opleveringVeel klanten kennen ons als totaalleverancier voor innovatieve oplossingen op het gebied van kunststof (veld)laswerkzaamheden en (glasvezelversterkte) coatings. Dit is slechts een deel van ons werk. Ook het ontwerpen, fabriceren, transporteren en installeren van o.a. kunststof tanks, vaten en halffabricaten maken deel uit van ons scala aan oplossingen.

Bent u op zoek naar een partner die met u meedenkt, oplossingsgericht is en een gedegen kennis van zaken heeft in combinatie met een flinke dosis ervaring? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Met meer dan dertig jaar ervaring, ruim zestig ervaren en gecertificeerde vakmensen en een eigen onderzoeks- en ontwikkelafdeling, hebben wij onszelf diverse malen bewezen bij diverse complexe projecten over de gehele wereld.

Wij nodigen u graag uit om ons op de proef te stellen. Neem contact met ons op en laat u verrassen door alle mogelijkheden op het gebied van PP, PE, GVK, GPU en GRE tanks, vaten en halffabricaten. Wij zijn niet voor niets ‘innovatief in kunststof techniek‘!

Terug naar overzicht